تبلیغات
عکس - سفره افطار

سفره افطار

نویسنده : sahar شنبه 30 اردیبهشت 1391 08:23 ق.ظ  •    ارسال شده در: تزئینات

سفره افطار

رنگینک

حلوای هویج

حلوای موز

حلوای سه رنگ

دسرخرما


 



یكى از خوشمزه ترین حلوا هاى ایرانى ، حلواى خرماست. این حلوا بسیار مقوى بوده و یك وعده غذاى كامل محسوب مى شود.

 مواد لازم:

آرد گندم : 150 گرم
خرما : 500 گرم
روغن مایع : 120 گرم
گلاب : 2 قاشق سوپ خوری
زعفران دم كرده : 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته : 1 قاشق سوپ خوری
پودر بادام: 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه: آرد را دو بار الك‌ می‌كنیم و در روغن تفت‌ می‌دهیم تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود روغن را به آرد‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ می‌توانید به جای روغن از 200 گرم كره استفاده كنید فقط مراقب باشید كه كره خیلی زود‌ می‌سوزد اما با كمی دقت حلوایی خوش طعم تر وخوش عطر تر و لطیف تر خواهید داشت . خرما را از هسته جدا‌ می‌كنیم با گلاب و زعفران دم كرده به آرد تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم. بعد از این كه این مواد كاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا كمی سرد شود (در این مرحله اگر با تكان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است) بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌كنیم. این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شكل‌های مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب بچینید .

گردآورى : گروه سبك زندگى سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:www.iranmania.com
 

آموزش سفره آرایینمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطارنمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطارنمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطارنمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطارنمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطارنمونه های جدید تزیین حلوا سفره افطار

حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان

مواد لازم:
بادمجان مشکی قلمی: ۱کیلوگرم
سیر متوسط: ۴ حبه
لوبیاسفید: ۱۰۰گرم
گردو و پسته: ۷۵گرم
پیاز متوسط: ۱عدد
نعناع یا پونه: ۱ قاشق مرباخوری
روغن زیتون:  ۴ تا ۵ قاشق غداخوری
کشک سائیده: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و از طول برش داده و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار می دهیم سپس در صافی ریخته و می شوییم . لوبیا سفید را هم که از شب قبل خیسانده ایم می پزیم به طوری  که بعد از پخته شدن آبش کشیده شود. آن گاه یک ردیف از بادمجان ها را در یک ظرف مناسب ریخته و روی آن و سیر خرد شده و نعناع یا پونه می ریزیم سپس پیاز خرد شده و نمک و زرد چوبه را نیز به آن اضافه میکنیم.این عمل را به همین ترتیب انجام می دهیم تا  تمام شود سپس یک لیوان آب اضافه می کنیم و در حرارت ملایم می پزیم در انتها روغن را می افزاییم و اجازه می دهیم تا جا بیفتد حال لوبیای پخته شده را با کمی آب در مخلوط کن ریخته و به صورت کرم  در می آوریم  سپس آنها را به بادمجان ها اضافه کرده و آنها را خوب مخلوط میکنیم تا یکنواخت شود بعد در یک ظرف مناسب ریخته و روی آ ن کمی روغن زیتون می ریزیم سپس روی آن کشک ریخته و روی آن پسته و گردوی خرد شده می ریزیم .
(این غدا برای ۵تا۶  نفر کافی است)

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان طرز تهیه حلیم بادمجان

روش ۲

 

مواد لازم:

گوشت: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه
نخود: یک چهارم پیمانه
پوست پرتقال: یک برش
زردچوبه ادویه: به میزان لازم
عدس: یک دوم پیمانه
برنج: یک سوم پیمانه
بادمجان متوسط: ۶ عدد (سرخ کرده طلایی خوشرنگ)
پیاز (تفت داده شده ): ۲ عدد
کشک: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

مرحله ی اول ابتدا گوشت را با آب سرد (به میزان لازم) روی حرارت قرار دهید، پس از جوش آمدن کف روی آن را بردارید سپس با پیاز خرد شده و دو حبه سیر و نخود (که از قبل خیس شده) و یک برش پوست پرتقال و زردچوبه و ادویه روی حرارت کم قرار دهید تا بپزد، پس از پخته شدن استخوان های گوشت را جدا و با نخود ها از ظرف خارج نمایید.
مرحله ی دوم: عدس را (که قبلا” خیس شده باشد) به ظرف فوق بیفزایید.
مرحله ی سوم: پس از نیمه پز شدن عدس برنج را (که از قبل خیس شده) اضافه نمایید.
مرحله ی چهارم: پس از پخته شدن برنج، بادمجان های سرخ کرده و پیاز تفت داده شده را اضافه نموده و اجازه دهید روی حرارت کم بپزد.
مرحله ی پنجم: پس از پخته شدن و جا افتادن حلیم را بکوبید (به حالت کشیدن بکوبید تا کش دار شود.)
مرحله ی ششم: حلیم بادمجان کوبیده شده فوق را با کشک (به میزان لازم) مخلوط نموده و در صورت دلخواه برای چند دقیقه روی حرارت کم قرار دهید، سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر قرار دهید.
سطح روی حلیم بادمجان را با نخود های پخته شده، نعناع داغ، پیاز تفت داده شده (طلایی رنگ)، سیر تفت داده شده (طلایی رنگ)، گردوی پودر شده، پسته ی پودر شده، محلول زعفران غلیظ و کشک و نیمه های گردو تزیین و سپس سرو نمایید. نوش جان، التماس دعا.

نکته:

۱- به دلخواه می توانید پس از اضافه نمودن کشک، حلیم بادمجان را روی حرارت قرار ندهید و بلافاصله تزیین و سرو نمایید.
۲-به دلخواه می توانید نخود را به حلیم بادمجان فوق اضافه نکنید. سلیقه ایست.
تذکر۱: کشک را قبلا” به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید سپس با غذای فوق مخلوط نمایید.
تذکر ۲: پس از اضافه نمودن کشک (نمک به میزان لازم) اضافه نمایید.
۳- حلیم بادمجان غذایی سنتی و خوشمزه و مغذی است وبرای تمام فصول قابل استفاده می باشد.

طرز تهیه حلیم بادمجان

طرز تهیه کرم رویال برای تزئین شیرینی

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ=دو عدد
خاکه قند=1 پیمانه سرخالی(150گرم)
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را خوب می زنیم تا سفید و سفت شود،بعد خاکه قند را کم کم در آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم؛بعد ظرف مایه را که باید لعابی باشد در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و چند دقیقه روی آتش می گذاریم و مرتب بهم می زنیم تا مایه گرم و کمی غلیظ شود و ممکن است چند قطره آبلیمو به این مایه اضافه کنیم.

منبع اشپز ایرانی
TakeDel.Com | بالاترین برگ ایرانیان

 سفره حلیم، حلوا ، شله زرد، خرما ، پنیر ، مربا ، آش ، کتلت ، سوپ ، نان و چای داریم.

برای تزئین حلوا ، ابتدا آن را بصورت کپه در می آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده ، می ریزیم.

http://royagol.persiangig.com/morgh%20ba%20limu-felfel/091020092237.jpg

لرزونک


این دسر به دلیل داشتن طبعی سرد برای روزه داران بسیار مناسب است و در سفره ی افطار جلوه ی خاصی دارد.

img/daneshnameh_up/c/c9/badam.gif

طرز تهیه:

نشاسته را با 2 لیوان آب خیس کرده و پس از ته نشین شدن، آب اضافی آن را خالی می کنیم.

  • نشاسته، شکر، 6 لیوان آب، گلاب را با هم مخلوط کرده و از صافی می گذرانیم.
  • از مخلوط مواد همراه با زعفران در قابلمه ی پیرکس با لعابی می ریزیم، روی حرارت تند می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا به جوش آید.
  • پس از جوشیدن مواد، حرارت را کم می کنیم و آن قدر به هم زدن ادامه می دهیم تا حباب هایی ظاهر شده و غلیظ شود.
  • در این مرحله خلال بادام را به لرزانک اضافه می کنیم، فوراً آن را در ظرف مناسبی می ریزیم و می گذاریم تا کاملاً سرد شود.
  • روی لرزانک را می توان با خلال پسته تزئین کرد.

منبع: مجله هنر آشپزی



برچسب ها: تزیین سالاد فصل با خیار و گوجه ، تزیین سالاد ، تزیین آش رشته ، تزیین رنگینک ، تزیین حلوا ، تزیین دسر ، طرز تهیه رشته خوشکار ، تهیه دسر با پودر کاستر ، انواع شیرینی ها ، طرز تهیه دسر با پودر کاستر ، طرز تهیه ی کاستر ، دستور شیرینی بادانی ، انواع کاستر ، طرز تهییه ی کاستر ، انواع دسرایرانی ، دسر كره و نسكافه ، پودر کاستر ، طرز تهیه بیسکوئیت با کاستر ، اسم انواع شیرینی ، طر ز تهیه رشته وخوشگار ، دسر با کاستر ، طرز طهیه ی كاستر ، طرز تهیه حلوا با کاستر ، انواع کاسترد ، نام انواع شیرینی ، طرز تهیه دسر کاستر ، سایت شیرینی ها و دسرها ، شیرینی کاستر ، نام انواع شیرینی ها ، انواع دسر ها و شیرینی ها ، طرز تهیه انواع دسر با کاستر ، پودركاسترهمانندژله میشه ، درست کردن انواع دسرها با کاستر ، انواع شیرینی ها ودسرها وشربت ها ، انواع شیرینی ها ودسرها ، طرز تهیه رشته خشکبار ، طرز تهیه كاستر ، انواع شیرینی هاو دسرها ، اموززش شیرینی ترو خامه ای ، باواریا دسر ، نمونه ی تبلیغات قنادی ، انواع دسر اناناس نسکافه ارد ، دسر باپودر کسترد ، انواع دسربا كاسترد ، دسرایرانی ، طرزپخت رشته خوشکار ، تهیه انواع ژله ، دستور شیرینی باپودر کاسترد ، طرز تهیه ى ترایفل ژله وكاستر ، طرزتهیه خامه فرم گر ، تهیه دسر با كاستر ، آموزش انواع دسر با ژله و کارامل وکاستر ، تهیه کاستر ، طرز تهیه کاسترد ، طرز تهیه کاستر با ژله ، دسرپودر کاستر ، دسر فقط با خامه پاستوریزه ، انواع دسر با کاسترد و ژله ، طرزتهیه ی انواع دسر ، طرز تهیه دسر کاستر ، بیام نور ، طرز تهیه دسر كاستر دورنگ ، گلستان پیام نور ، انواع شیلک ها ، اسم انواع شیرینی ها ، پس از اینکه کاسترد را درون ، طرز تهیه انواع دسر با كاستر ، انواع اسم شیرینی ، آموزش رشته خوشکار ، اسامی انواع شیرینی و قنادی ، پیام نور ، طرز تهیه انواع دسرایرانی ، طرز تهیه خامه فرم گرفته فوری ، دسر وشیرینی ها ، طرزتهیه ی کاستر ، تهیه رشته خوشکار ، دسر کم شیرینی ، طرز تهیه كاستر به روش قنادی ، خمیر رشته خوشکار ، دسرایرانی ، از انواع شیرینی ها ، انواع شیرینی ها ، انواع شرینیها ، حلوا ی کاستر ، انواع شیرینیهاودسرها ، انواع دسرایرانی ، دسرها و شیرینی ها ، انواع دسرها و شیرینی ها ، طرزتهیه رشته خوشکار ، انواع شیرینی ها و دسرها ، انواع شیرینی ها و دسر ها ، طرز تهیه انواع دسر با پودر كاستر ، طرز تهیه در کاستر ، دسرها ، انواع شیرنی ها ، انواع درست کردن دسر بادانه ، روش درست كردن خوشكار ، شیرینی ها و دسرها ، انواع کسترد ، طرزتهیه انواع ژله ای کاور ، سایت آموزش دسر با خامه پاستوریزه ، انواع پودر کاستر ، طرز دسر با کاستر ، دسربا پودر کاستر ، تهیه کاستر با ژله ، حلوای کاستر ، آموزش دسر ، دسر ها شیرینی ، دسرهای ایرانی ، دسر کرم کاستر ، شیرینی کره ای نسکافه ای با ارد نشاسته ذرت ، دسربا كاستر ، انواع دسر با کاستر ، انواع هل ،
آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.